La classe


HÀBITS I RUTINES

Els hàbits i les rutines són pautes fonamentals que tots els infants han de seguir per tenir una orientació i major autonomia. És així que des d'inici de curs formen part de l'horari dels més petits, en aquest cas dels nens i nenes de la classe de P-4. 

Mirem quin dia és

Passem llista

Fem el pastoret: Mirem el temps que fa

Cada setmana ens centrem en un hàbit per tal de millorar-ho. ELS RACONS
Els racons són una altra metodologia de treball que fem servir. Ajuda als infants a relacionar-se uns amb els altres, a aprendre un seguit de normes, a orientar-se i a organitzar-se, seguint un ordre; tenint un aprenentatge significatiu i funcional.  
És una activitat que es fa a nivell intercicle, els nens i les nenes de P3, P4 i P5. 


A la nostra classe, la classe de P-4, fem el racó de la botiga!

Saludem, mirem, preguntem, demanem, paguem i carreguem!

 
RECURSOS I ACTIVITATS QUE ENS AJUDEN A PROGRESSAR EN LA LECTOESCRIPTURA


Fer servir les tarjetes amb el nom i els cognoms, treballar a través dels contes, jugar a fer paraules, fer servir la pissara màgica, passar llista cada dia, saber en quin dia de la setmana estem, compartir llibres i cantar l'abecedari són una mostra de les activitats i recursos que fem servir per avançar cada dia més en la lectoescriptura. 
Què divertit és llegir i escriure!
Fem servir el Racó de la Biblioteca per llegir!

A cada fitxa posem el nostre nom i la data.
LA MICA I EL RATOLÍ
La Mica és una nena que viu en una caravana perquè li agrada molt viatjar. Aquest any està a la nostra classe per fer companyia al Trompas (la nostra mascota) i en ha presentat el seu amic el Ratolí.
Aquesta nena tan simpàtica i divertida ens ensenyarà i ens explicarà un munt de coses molt interessants al llarg del curs!! Si poseu la primera cançó del disc que teniu a casa podreu escoltar la seva música!! 
Mica, Mica, Mica la viatgera, Mica, Mica, Mica serà companya teva....
La Mica i el Ratolí
EL TALLER DE LÒGICA
La lògica, la memòria, el raonament, la reflexió... són un seguit de conceptes que treballem diàriament de forma indirecta i dins de molts contextos. 
Tot i així fem el taller de lògica per acabar de reforçar i millorar tots aquest processos que ens ajuden i són necessàries per la nostra vida. 


A través del joc aprenem a reflexionar, a qüestionar, relacionar, pensar i fer hipòtesis. Seguir un ordre i unes pautes d'actuació.
Exemple d'alguns dels jocs que es fan servir són els trencaclosques, el dòmino o el memori.
Els blocs lògics ens ajuden a treballar forma, mida, gruixut i color.

GRÀFICS

Guanya el núvol
Portem uns quants mesos fent un gràfic del temps. 
En el mes de novembre vam veure que van haver més dies de sol que no de sol i núvol, núvol, pluja o neu. De neu mai podem pintar cap casella, de moment! 
En el mes de desembre han guanyat els dies de núvol. A veure que passa al gener....
Guanya el Sol
Guanya el Sol  Ha sigut l'únic més que ha nevat!
ANGLÈS
Podeu accedir a les fotografies dels vostres fills/es fetes a l'assignatura d'anglès en el següent link:  https://picasaweb.google.com/113503789711193422426/P4?authkey=Gv1sRgCLmThLz1i7mBbg